11.06.2024

Mladíci Angels Trnava mieria do USA

Mladí hráči z trnavského tímu získali výnimočnú a pre Slovensko historickú možnosť zahrať si v Spojených štátoch. Zúčastnia sa svetovej série PONY U19.

Svetová séria PONY Palomino je najväčší svetový turnaj v baseballe pre mládežnícke tímy. Každoročne sa v kvalifikácii o účasť na finálovej sérii zúčastňuje niekoľko stoviek tímov z celého sveta. Postupujúci z jednotlivých zón postupujú na Svetovú sériu do USA, pričom sa jedná o regionálne výbery.

Baseballový klub Angels Trnava sa Svetovej série PONY zúčastní ako zástupca Európy a jediný klubový tím v kategórii U19 z kvalifikácie európskej zóny, ktorá sa konala v Stuttgarte za účasti nemeckých, švajčiarskych a holandských výberov. Účasť na Svetovej sérii najlepších tímov sveta v kategórii U19 a možnosť porovnania našich baseballových schopností v kolíske baseballu v USA, prinesie našim hráčom nezabudnuteľný zážitok a šancu ukázať sa pred skautmi z univerzít USA.

Ak si želáte podporiť klub Angels Trnava v reprezentácii nášho baseballu v USA, môžete tak urobiť aj prostredníctvom zbierky. Tá je aktívna na tomto odkaze.